NBA: Vučević maestralan u porazu Orlanda, Avdija šest poena i pet skokova

Beta

12. 01. 2021. u 09:23

KOŠARKAŠI Vašingtona pobedili su noćas Finiks sa 128:107, prekinuli niz od tri poraza i ostvarili prvu pobedu na svom terenu ove sezone u NBA ligi.

НБА: Вучевић маестралан у поразу Орланда, Авдија шест поена и пет скокова

Foto: AP

Vašington je predvodio Bredli Bil sa 34 poena, devet asistencija, osam skokova i dve ukradene lopte. Davis Bertans u pobedi je učestvovao sa 18 poena, Raul Neto sa 16, a Robin Lopez sa 11 poena i 11 skokova.

Deni Avdija dodao je šest poena i pet skokova. U ekipi nije bilo Rasela Vestbruka zbog problema sa mišićem, zbog čega će odsustvovati najmanje nedelju dana.

U ekipi Finiksa najefikasniji je bio Devin Buker sa 33 poena, a Kris Pol dodao je 14 poena, 11 asistencija i pet skokova. Mikel Bridžis meč je završio sa 14 poena i pet skokova, a Dario Šarić sa 13 poena i šest skokova.

Milvoki je pobedio Orlando sa 121:99 i vezao drugu pobedu. Janis Adetokunbo bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 22 poena, šest skokova i četiri asistencije. Kris Midlton postigao je 20 poena uz 10 skokova, a sa 20 poena utakmicu je završio i Bobi Portis.

U ekipi Orlanda, koja je pretrpela treći uzastopni poraz otkako se povredio Markel Fulc, najefikasniji je bio Nikola Vučević sa 28 poena, 13 skokova i pet asistencija. Dobru partiju prikazao je i Aron Gordon sa 21 poenom, osam asistencija i pet skokova.

Košarkaši Atlante pobedili su Filadelfiju sa 112:94 i prekinuli niz od četiri poraza. Šestorica igrača Atlante postigli su dvocifreni broj poena a najefikasniji je bio Tre Jang sa 26 poena i osam asistencija. Deandre Hanter i Brendon Gudvin dodali su po 15 poena, a Klint Kapela 12 poena i 10 skokova. U ekipi nije bilo povređenog Bogdana Bogdanovića.

U ekipi iz Filadelfije najefikasniji je bio Džoel Embid sa 24 poena i 11 skokova.

U ostalim utakmicama Šarlot je pobedio Njujork sa 109:88 i ostvario petu uzastopnu pobedu, Portland je pobedio Toronto sa 112:11, dok je Memfis bio bolji od Klivlenda sa 101:91 i vezao drugi trijumf.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici