NIJE SAMO ZVEZDA KRŠILA KORONA MERE: I košarkaši Partizana igrali pred navijačima protiv Trenta

Novosti online

14. 01. 2021. u 13:05

ODREĐEN broj navijača Partizana bodrio je crno-bele sa tribina Hale sportova "Ranko Žeravica" protiv Trenta.

НИЈЕ САМО ЗВЕЗДА КРШИЛА КОРОНА МЕРЕ: И кошаркаши Партизана играли пред навијачима против Трента

Foto: KK Partizan

Crno-beli su ubedljivom pobedom 71:43 započeli borbu u nastavku Evrokupa, uz podršku sa tribina, iako je to zabranjeno.

Podsetimo, Krizni štab za borbu protiv koronavirusa izdao je preporuke a i dalje je na snazi zabrana okupljanja više od pet ljudi na istom mestu.

Čak su igrači i navijači po završetku utakmice pesmom proslavili trijumf.

Bio je to drugi košarkaški meč za kratko vreme u Beogradu na kojem su bili navijači, posle onog evroligaškog u "Pioniru" kada je Zvezda, uprkos pandemiji, dozvolila svojim pristalicama, prijateljima kluba kako su objasnili, da uživo prate meč sa Fenerbahčeom, posle čega je, s pravom, bilo mnogo bure u javnosti i negativnih komentara.

Iz Partizana kažu da je sve bilo po propisima, da su ispoštovane sve mere zaštite prisutnih i da su šanse za zaražavanje na utakmici "bile mizerne".

- Mi smo postupali po važećim pravilnicima! Niko nije postupao mimo zakona, mi kao odgovoran klub postupamo isključivo u skladu sa zakonom. Šanse za zaražavanje na našoj utakmici su mizerne, jer se sve epidemiološke mere strogo poštuju i kontrolišu. Utakmici su prisustvovali članovi skupštine kluba, Upravnog odbora, članovi komisija i sponzorskog pula. Dodali bismo i da su svima pre ulaska u dvoranu bile dezinfikovane ruke i noge, da im je merena temperatura, da su poštovali distancu i da su nosili maske. Takođe, prisutni u hali, sa sve službenim licima su zauzeli 3 posto kapaciteta dvorane - rečeno je Telegrafu iz Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?