FMP BEZ POPUSTA ZA ZVEZDU: Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje što možemo

Novosti online

26. 03. 2021. u 09:20

TRENER košarkaša FMP-a Vanja Guša rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da odigra najbolje što može.

ФМП БЕЗ ПОПУСТА ЗА ЗВЕЗДУ: Даћемо све од себе да одиграмо најбоље што можемо

Foto: N.Paraušić

"U narednom kolu igramo protiv najbolje ekipe u ligi, Evroligaša i pokušaćemo da nastavimo sa dobrim igrama. Crvena zvezda je favorit u ovoj utakmici, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo najbolje što možemo", rekao je Guša.

Košarkaši FMP-a sutra gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 23. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika je deveta na tabeli regionalnog takmičenja sa osam pobeda i 12 poraza, dok je Zvezda trenutno treća sa 17 pobeda i tri poraza.

"Posle pobede u Zadru i pobede kod kuće nad Cibonom, očekuje nas teško gostovanje Crvenoj zvezdi koja se bori za vrh ABA lige. Oni su veliki favorit, a na nama je da pokušamo da im, pre svega, fizički ispariramo i da odigramo dobru utakmicu", rekao je košarkaš FMP-a Marko Radonjić.

"Znamo da će biti teško, ali mi svakoj utakmici pristupamo maksimalno i sa željom da pobedimo. Imamo svoje ciljeve, a primaran je da obezbedimo opstanak u ABA ligi", dodao je on.

Utakmica Crvena zvezda - FMP igra se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)