NE IDE BEZ BOGDANA: Atalanta niže poraze bez Srbina

Novosti online

01. 05. 2021. u 08:06

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović ponovo nije igrao za Atlantu, koja je drugi meč uzastopno poražena od Filadelfije, ovoga puta 126:104.

НЕ ИДЕ БЕЗ БОГДАНА: Аталанта ниже поразе без Србина

Foto: Tviter

 Bogdanović se nije našao u timu zbog nelagodnosti koju oseća u zadnjoj loži leve noge, pa je trener Nejt Makmilan odlučio da ne rizikuje.

Hoksi još jednom nisu uspeli da trijumfuju bez srpskog beka, a bilo je jasno da će doživeti ubedljiv poraz već posle druge četvrtine.

Taj deo igre Fila je dobila 42:20 i povratka za goste nije bilo.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dvajt Hauard sa 19 poena i 11 skokova, dok je Džoel Embid imao poen manje i šest uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani, u odsustvu Bogdanovića dominirao je Tre Jang sa 32 poena, 16 je dodao Galinari, a Klint Kapela je završio sa dabl-dablom (11 poena i 15 skokova).

Atlanta je nakon ovog poraza, trećeg uzastopnog, pala na šestu poziciju na tabeli Istočne konferencije sa skorom 34-30.

Isti učinak ima i petoplasirani Boston, ali Majami ozbiljno preti "jastrebovima" jer ima samo pobedu manje. Vodiće tim iz "Stejt farm arene" u sledećih osam utakmica veliku borbu da ostane u prvih šest i direktno se plasira u plej-of.

Seventisiksersi su drugi sa 42 pobeda i 21 neuspehom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?