SARA ĆIRKOVIĆ UZBUĐENA PRED POČETAK OLIMPIJSKIH IGARA: Sa Rafom slika, ali Novaku pobeda

Od specijalnog izveštača "Novosti": Đorđe Samoilović

26. 07. 2024. u 11:50

DOŠLA je u Pariz kao jedna od najmlađih u timu Srbija, ali kada pričate sa Sarom Ćirković, deluje kao da je veteranka na Olimpijskim igrama.

САРА ЋИРКОВИЋ УЗБУЂЕНА ПРЕД ПОЧЕТАК ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Са Рафом слика, али Новаку победа

FOTO: Bokserski savez Srbije

Naša mlada bokserka bila je deo delegacije na izložbi „Put pravih vrednosti“ u Kulurnom centru Srbije u Parizu i domaćim izveštačima otkrila prve utiske pred početak takmičenja.

- Ovde smo već nekih pet dana u Francuskoj smo imali i kamp pred Igre. Jako sam uzbuđena, deluje jako zanimljivo. Tu su poznati naši sportisti, kao i svetski. Za sada sam zadovoljna, sve je kako treba – kaže nam Sara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Olimpijsko selo, poseban je doživljav za harizmatičnu devojku iz Zvornika, a prenela nam je i detalje o zanimljivom susretu na ulicama malog grada u pariskom predgrađu San Deni.

- Družimo se, tu smo u istoj zgradi. Pre nego što smo došli ovde sreli smo Nadala, slikali smo se – otrkiva Ćirkovićeva i bez straha prognozira potencijalni rezultat meča koji će imati sa Novakom. - Hoće da igra, ali neće da pobedi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sinoć je na programu bio i žreb za bokserski turnir, a Sara bez straha poručuje da s kime god da ukrsti rukavice, neće joj biti lako.

- Ja sam kao na iglama, jedva čekam da počne. Daću svoj maksimum da se čuje naša himna – puna elana je srpska bokserka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone