OTROVALI SU NAM DECU, A PREŠLI SMO 10.000 kilometara! Legendarni Dragutin Topić, osuo paljbu po organizatorima SP u atletici

Novosti online

05. 08. 2022. u 20:00

PROSLAVLjENI srpski atletičar Dragutin Topić otkrio je danas da su srpski takmičari na Svetskom juniorskom atletskom prvenstvu u kolumbijskom Kaliju otrovani hranom u hotelu.

ОТРОВАЛИ СУ НАМ ДЕЦУ, А ПРЕШЛИ СМО 10.000 километара! Легендарни Драгутин Топић, осуо паљбу по организаторима СП у атлетици

Foto: N.Paraušić

Topić se u Kolumbiji nalazi sa ćerkom Angelinom koja je noćas izborila plasman u finale u skoku uvis.

- Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas... Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba - napisao je Topić.

FOTO: Printskrin

Njegova ćerka Angelina Topić sutra uveče (22.35) boriće se za medalju u finalu skoka uvis zajedno sa još jednom srpskom takmičarkom Zoranom Rokavec, koja je takođe u prvom skoku obezbedila plasman u finale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)