"VUKOVI" SIGURNI: Vaterpolisti Novog Beograda bolji Marselja 11:4

S. R.

21. 03. 2023. u 21:34

Snažnom odbranom do pobede. Vaterpolisti Novog Beograda upisali su osmi trijumf u Ligi šampiona, pošto su na svom bazenu ubedljivo savladali Marselj 11:4 u meču koji nije obliovao ofanzivnim bravurama, a to pogotovo odnosi na domaće igrače. Drugi naš predstavnik u elitnom takmičenju Radnički, u desetom kolu grupe A, gostuje danas (16.00), Dinamo Tbilisiju.

ВУКОВИ СИГУРНИ: Ватерполисти Новог Београда бољи Марсеља 11:4

Foto arhhiva VN

Nastavili su puleni Živka Gocića borbu sa Brešom i prvim mestom nakon grupne faze. Agresivno i odlučno u bazenu delovali „vukovi“, od samog početka susreta. Nisu dozvolili gostima iz Francuske da se razmašu, koji nisu uspeli da odgovore na jak ritam nametnut od strane domaćih igrača. Škripalo je u napadu, Novog Beograda, a iako su prvi kvartal dobili 3:1, utisak je da je moglo biti u ubedljivije da su ofanzivici bili malo skocentrisaniji.

Treća četvrtina rešila je sve dileme oko pobednika. Do tad bledo ofanzivno izdanje preokrenuto je zahvaljujući bržem ritmu u napadu. Dva od četiri gola u ovom činu došla iz iznuđenih peteraca.

Do kraja utakmice, razbranio se i čuvar mreže „vukova“ Žoao Pedro. Kao posledica dobre odbrane došlo i nekoliko lakih golova koji su samo potvrdili trijumf Novog Beograda.

BAZEN: SC „11. april“. Gledalaca: 300. Sudije: Ome (Nemačka) i Gomez (Španija). Igrač više: Novi Beograd 4 (3), Marselj 10 (2).

NOVI BEOGRAD: Filipović, Rašović 1, Mandić 1, Granados 2, Vučinić, Pjetlović, Drašović 3, Jakšić 1, Cvetković 1, Vlahopulos 1, Skumpakis 1, Martinović, Žoao Pedro (12 odbrana).

MARSELj: Lazović (8 odbrana), Olivon, Kroslat, Spaić 1, Prlainović, Verno 2, Vanperstaperete, Bue, Marion Vreno, Bodegas, Vukićević 1, Daube, Hovhanisijan.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)