TREĆU GODINU UZASTOPNO... Beograd centar evropskog vaterpola

Novosti online

10. 05. 2023. u 12:45

Od 31. maja do 3. juna Beograd će ponovo biti centar evropskog vaterpola. Treću godinu uzastopno Vaterpolo klub Novi Beograd biće domaćin Fajnal-ejta Lige šampiona, a ovoga puta sve utakmice igraće se u spektakularnom ambijentu na otvorenom bazenu Sportskog centra “11. april” i za tu priliku biće podignute montažne tribine.

ТРЕЋУ ГОДИНУ УЗАСТОПНО... Београд центар европског ватерпола

Ognjen Stojanović Foto N. Paraušić

Za sada je poznato šest od ukupno osam učesnika završnog turnira koji će se boriti za titulu novog prvaka Evrope, a osim vaterpolista Novog Beograda plasman su do sada obezbedili još Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos, Breša i Ferencvaroš. Za ovaj vaterpolo spektakl koji će u glavnom gradu Srbije još jednom okupiti evropsku vaterpolo elitu u prodaji će biti isključivo dnevne ulaznice koje će se prodavati po cenama od 1.200 za prva dva dana i 1.500 dinara za druga dva dana turnira i moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Tickets-a kao i onlajn putem njihovog internet sajta.

Prvog dana takmičenja (31. maj) na programu će biti svi četvrtfinalni dueli. Za 1. jun zakazana su polufinala i razigravanje za plasman od 5. do 8. mesta. Trećeg dana finalnog turnira (2. jun), igraće se utakmice za peto i sedmo mesto, a 3. juna na programu je meč za treće mesto i finale.

Titulu prvaka Evrope brani italijanski Pro Reko koji je prošle godine u finalu na peterce bio bolji od Novog Beograda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom