ŠTA GA SVE NIJE SNAŠLO NA "ĐIRO D' ITALIJA"! Svetskog šampiona "napao" pas, ali to mu uopšte nije bio jedini problem u 5. etapi (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2023. u 21:14

SVETSKI šampion u biciklizmu, Remko Evenpoel, imao je buran dan na čuvenoj Trci oko Italije.

ШТА ГА СВЕ НИЈЕ СНАШЛО НА ЂИРО Д ИТАЛИЈА! Светског шампиона напао пас, али то му уопште није био једини проблем у 5. етапи (ВИДЕО)

Tviter / GCN racing

"Điro d' Italija" je došao do pete etape, a u njoj je Belgijanac imao dva peha.

Najpre ga je, ni krivog ni dužnog, "napao" jedan pas, tačnije - jedno kuče je zalutalo i oborilo prvaka sveta...

... a nakon što se on pridigao i nastavio trku, u završna tri kilometra je još jednom pao.

Ovoga puta je sam kriv, jer je gledajući unzad, levo od sebe, udario jednog takmičara koji je bio ispred njega, desno, pa je došlo do pada desetak biciklista:

Po završetku trke, Evenpoel je otišao na kratkotrajni pregled na kome je utvrđeno da nikakav prelom nije doživeo, ali će uraditi dodatna testiranja kako bi se videlo u kom je tačno stanju njegovo telo posle dva pada u petoj etapi "Đira".

Inače, Australijanac Kejden Gruvs je pobedio u petoj etapi (rezultat 4 sata, 30 minuta, 19 sekundi) a u grupi koja je za njim prošla kroz cilj su Džonatan Milan, Mads Pedersen, Alberto Daineze, Mark Kavendiš, Nikolas Dala Vale, Mirko Maestri, Filipo Fioreli, Andrea Vendrame, Majkl Metjuz...

U ukupnom plasmanu vodi Andreas Leknesund, drugi je, sa 28 sekundi zaostatka, junak ove priče Remko Evenpoel, a treći Orelien Pare-Penitre, sa 30 sekundi zaostatka za vodećim.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)