VREME JE DA SRBIJA VEŽBA! Beograd u novembru centar evropskog fitnesa

Novosti online

03. 11. 2023. u 09:46

Beograd će ovog novembra ponovo biti evropska prestonica fitnesa. Petu godinu uzastopno, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, uz pokoroviteljstvo Ministarstva sporta i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, 25. i 26. novembra u Atletskoj dvorani biće održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja – BELFIS.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СРБИЈА ВЕЖБА! Београд у новембру центар европског фитнеса

Foto

Na tri hiljade kvadratnih metara izložbenog prostora predstaviće se više od 50 izlagača iz Srbije i inostranstva koji će prezentovati novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane. Ulaznice su već u prodaji i po prvi put se mogu se kupiti širom Srbije na svim prodajnim mestima Tickets-a, kao i onlajn putem njihovog sajta.

“Očekujemo više od 10 hiljada posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive svu pozitivnu energiju koju sa sobom nosi BELFIS”, kaže Miloš Bunić iz Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i dodaje:

“Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona. Planirana su takmičenja, revije, testiranja, poligoni za funkcionalni trening, radionice kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova. Na glavnoj bini okupiće se i najeminentniji domaći i inostrani prezenteri iz sveta fitnesa. Sa ponosom mogu da najavim da će gost ovogodišnjeg BELFIS-a biti evropska zumba atrakcija Didem Zejbek iz Turske, kao i Vida Macura Maglica iz Slovenije sa programom kardio kros-boksing“, objasnio je Bunić istakavši da je osnovna ideja za organizaciju ovakve manifestacije popularizacija vežbanje i fizičke aktivnosti među svim starosnim grupama kao najefikasnijeg modela prevencije od nezaraznih bolesti što je dokazano brojnim medicinskim studijama.

I ove godine sastavni deo BELFIS-a biće i 13. Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.

“Posebno osmišljen prostorni i tematski deo sajma fitnesa, velnesa i zdravlja biće i medicinska zona. Svi posetioci će besplatno moći da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, kao i “cardio scan” koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca”, rekao je Bunić i posebno naglasio da će posetioci biti u prilici da isprobaju sve fitnes programe i razne grupne treninge. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?