TODOROVSKI UGASIO ZVEZDU: Predvođeni sjajnim golmanom vaterpolisti Radničkog posle peteraca savladali crveno-bele i izborio majstoricu

Novosti online

09. 05. 2024. u 17:40

KAO i što se očekivali vaterpolisti Novog Beograda su lagano izborili finale plej-ofa, pošto su i drugom polufinalnom meču u Šapcu nadigrali domaćina sa 17:9 (4:1, 2:4, 6:3, 4:1). S kim će se boriti u finalu saznaće u subotu, 11. maja, (20.15) kada se u majstorici sastanu Crvena zvezda i Radnički. Kargujevčani su u polufinalnoj seriji izjednačili na 1:1 u pobedama, pošto su posle peteraca matirali crveno-bele sa 13:12 (3:3, 3:4, 2:2, 2:1 - 3:2).

ТОДОРОВСКИ УГАСИО ЗВЕЗДУ: Предвођени сјајним голманом ватерполисти Радничког после петераца савладали црвено-беле и изборио мајсторицу

MILOŠ VUKADINOVIĆ

Šumadinci slave golmana Stefana Todorovskog, koji je blistao u regularnom toku, a u penal seriji je nadmudrio Bursaća i Radović. Nesiguran je bio i Milojević, koji je uzdrmao prečku. Sigurni su bili Subotić i Vasić. Kod domaćina precizni su bili Šulce, Marko i Filip Janković, jedini je promašio Stojanović.

Rivali su u bazenu vodili izjednačenu borbi smenjivali se u vođstvu sve do 8:8. Ipak, Zvezda ima za čim da žali. Beograđani su u poslednjoj četvrtini poveli sa 10:8, kod 10:9 imali dva igrača više, ali nisu imali ideju kako da nadmudre sjajnog Todorovskog.

Šampion se ponovo prošetao Šapcem. Šapčani su u drugoj četvrti pripremtili primakli se na 5:6, ali onda je usledio ubitačan odgovor Novog Beograda. U ekipi Živka Gocića odkočili su Granados sa pet i Skumpakis sa četiri gola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)