TAJSON IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM: Odložena najtraženija borba godine

Novosti online

02. 06. 2024. u 11:51

Od trenutka kada je nagovestio da se vraća u ringu, borba Majka Tajsona i Džejka Pola postala je najiščekivaniji događaj. Međutim, odlaže se na neodređeno vreme.

ТАЈСОН ИМА ОЗБИЉАН ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМ: Одложена најтраженија борба године

Foto: Profimedia

Legendarni bokser je pre nekoliko dana, prilikom leta doživeo napad, pa je susret sa Polom odložen zbog njegovih zdravstvenih problema.

U planu je bilo da se taj meč održi 20. jula, međutim, biće nešto kasnije, kada se Tajson oporavi od problema sa čirom.

FOTO: EPA

- Želim da se zahvalim svojim fanovima širom sveta na podršci i razumevanju tokom ovog perioda. Nažalost, zbog pogoršanja mog čira, moj doktor mi je savetovao da smanjim treninge na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio. Moje telo je u boljem stanju nego što je bilo od 1990-ih i uskoro ću se vratiti punom rasporedu treninga. Džejk Pole, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ćeš ipak biti nokautiran i zauvek izbačen iz boksa. Zahvalan sam svima na strpljenju i jedva čekam da pružim nezaboravan meč krajem ove godine - rekao je Tajson.

Odlaganje je potvrdio i Netfliks, koji je bio planiran za prenos borbe, a navijači koji su kupili karte, moći će da traže povraćaj novca.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO ORGIJANJE NA EURO 2024: Meč Hrvatska - Albanija odigran u senci neviđenih skandala! (FOTO/VIDEO)