DRAŠOVIĆ NAPUSTIO NOVI BEOGRAD: Bek naše reprezentacije prešao u drugi srpski klub

Novosti online

11. 06. 2024. u 18:48

BOMBA u prelaznom roku za vaterpoliste. Jedan od nezamenljivih igrača Novog Beograda Radomir Drašović odlučio je da u novoj sezoni nosi kapicu Radničkog. Iskusni bek je treći reprezentativac, posle Strahinje Rašovića i Radoslava Filipovića koji je pojačao Kragujevčane.

ДРАШОВИЋ НАПУСТИО НОВИ БЕОГРАД: Бек наше репрезентације прешао у други српски клуб

miloš vukadinović

- Dopao mi se ceo projekat Radničkog koji su mi predstavili trener Uroš Stevanović i direktor Jugoslav Vasović. Klupske i moje lične ambicije se poklapaju, a igranje sa domaćim saigračima iz reprezentacije, velikim šampionima, su dodatan razlog mog dolaska u Kragujevac. Vrlo brzo smo dogovorili saradnju - rekao je za sajt Radničkog Drašović.

Mozaik Radničkog za predstojeću sezonu polako se sklapa, a pouzdani bek ne sumnja da će se lako uklopiti.

- Sa većinom novih saigrača sam već igrao, a sa nekima čak i duži vremenski period, poput Strahinje Rašovića, Radoslava Filipovića, Filipa Jankovića... Mislim da neće biti problem ni za mene ni za ceo tim da se uklopimo. Uz dobar rad i atmosferu doći ćemo lakše i brže do željenog nivoa forme. Dobro mi je poznat Urošev sistem, radimo nepune dve godine u reprezentaciji i već su se dosta razradili odnos i saradnja. To je svakako jedan od razloga što dolazim - kaže Drašović.

Kroz direktne duele sa Kragujevčanima, Drašović je mogao da se uveri o kakvoj se ekipi radi.

- Poslednje tri godine igrao sam za Novi Beograd i mogu slobodno da kažem da nam je Radnički bio najveća prepreka za postizanje ciljeva. Igrali su na zavidnom nivou, krasili su ih dobar timski duh i agresivnost po kojima su prepoznatljivi u čitavoj Evropi. To mi se jako dopada i svakako je nešto što treba da zadržimo - ističe Drašović.

Radnički će i ove sezone igrati na četiri fronta, domaćoj Super ligi i Kupu, Regionalnoj ligi, dok će u Evropi startovati iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Još je rano pričati. Ambicije su svakako na najvišem nivou u domaćim takmičenjima i Regionalnoj ligi, a ukoliko budemo dostigli ono što treba i za evropska takmičenja, ne libim se da kažem da ćemo dati sve od sebe da napadnemo i evropski trofej. Dugogodišnji projekat je da se osvoji Liga šampiona i nadam se da ćemo u tome uspeti - naglašava Drašović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto