GASLI OSTAJE U ALPINI: Francuski tim produžio ugovor sa svojim vozačem u F1

S. R.

28. 06. 2024. u 05:00

Francuski vozač Pjer Gasli produžio je danas ugovor sa ekipom Alpin, u kojoj će ostati najmanje do sezone 2026. u Formuli 1.

ГАСЛИ ОСТАЈЕ У АЛПИНИ: Француски тим продужио уговор са својим возачем у Ф1

Foto AP

Gasli je u Alpin došao na početku 2023. godine, a od naredne sezone imaće novog timskog kolegu, pošto će Estaban Okon napustiti ekipu na kraju ove sezone.

Alpin nije objavio ko će pored Gaslija voziti za tim sledeće sezone, već samo da je Gasli potpisao višegodišnji ugovor "od 2025. godine pa nadalje".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- U ovom sjajnom timu se osećam kao kod kuće. Uživam što sam deo projekta i u Formuli 1 i u široj viziji Alpin automobila. Ovde sam više od 18 meseci i uvek je bio plan da izgradim dugorični projekat sa ekipom. Iako je na stazi do sada bila izazovna sezona, ostajem veran projektu i ne idem nigde. Zadovoljan sam napravljenim promenama, napornim radom i pravcem kojim ekipa ide - rekao je Gasli, preneo je Skaj.

Francuski vozač ocenio je da je ekipa puna potencijala.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Uzbuđen sa zbog onoga što nas čeka, a sada sam koncentrisan na svaki detalj koji radimo u unapređivanju naših performansi - naveo je Gasli.

Alpin je ove sezone osvojio osam bodova i sedmi je u šampionatu konstruktora.

Šampionat se nastavlja za vikend za VN Austrije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga