KONJIČKI SPORT: Jokićev Arskejp prvak države

Novosti online

10. 09. 2024. u 10:26

TRKU "Revanš derbi" u Somboru dobilo je grlo Bonadisa sa vozačem Dejanom Katanićem iz Subotice i to je bio njegov prvi trijumf u ovoj klasnoj trci namenjenoj za grla domaćeg odgoja starosti četiri godine.

КОЊИЧКИ СПОРТ: Јокићев Арскејп првак државе

Foto: V. Filipović

Državno prvenstvo za grla od tri godine pripalo je grlu Arskejp sa vozačem Vladimirom Pribičem iz Sombora, koji je prvi put slavio u ovoj prestižnoj trci. Na proglašenju pobednika pored Nikole Jokića bio je i njegov prijatelj Veljko Mažić koji se dugi niz godina uspešno takmiči u Mađarskoj. 

Dan ranije, pre dolaska u Srbiju slavio je na Kinčem Parku sa grlima Bonaparte Bos, Dautona Spav i Elisabet Bos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U okviru istog trkačkog dana u trci Maršal Jozef učešće je uzelo grlo Zaire Vajs As sa Katanićem i zabeležili su plasman na četvrto mesto rezultatom 1:14,0 na distanci od 1.800 metara.

(Sportski žurnal)

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Brzo voze i dobro zarađuju - Da li je šamion Formule 1 prvi i po plati?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSAD NAJVEĆE OTKRIĆE O STANJU LEGENDARNOG ŠUMIJA! Evo kako je Mihael Šumaher sada i zašto se u terapiji koristi vožnja automobilom