PETARDA FILIPOVIĆA: Kapiten vaterpolista Srbije najzaslužniji za pobedu Solnoka nad OSC - 14:11

S. K.

25. 04. 2021. u 13:59

SJAJNI Filip Filipović je približio vaterpoliste Solnoka osvajanju Evrokupa. Kapiten Srbije je sa pet golova najzaslužniji što je njegov ekipa u prvoj finalnoj utakmici savladala OSC sa 14:11 (2:3, 5:4, 3:1, 4:3). Od Srba u listu strelaca su se upisali i Radomir Drašović (2) i Duško Pijetlović (1 gol). Revanš je 8. maja u Budimpešti.

ПЕТАРДА ФИЛИПОВИЋА: Капитен ватерполиста Србије најзаслужнији за победу Солнока над ОСЦ - 14:11

Foto: N. Paraušić

- Bio je baš težak meč, pravo finale. Na početku je bilo malo stegnuto, ali se posle toga otvorilo, bilo je potrebno da realizujemo nekoliko odbrana da se odlepimo i da ostvarimo pobedu. Ono što je najbitnije, nismo izgubili prednost domaćeg terena. Jako sam srećan što su momci verovali do kraja u tim i što smo zajedničkim naporima uspeli da ostvarimo tri gola prednosti - kaže Filip Filipović. - Ponosan sam što sam deo ove ekipe, ali ono što moramo već sada da uradimo jeste da zaboravimo sve. Pripremamo se za revanš finala i idemo dalje.

Zadovoljan je i strateg Solnoka naš Živko Gocić, koji je posle meča istakao:

- Obe ekipe su puno grešile, ali je to u finalu nekako i normalno. Veoma sam srećan zbog pobede od tri gola razlike. Čeka nas revanš za dve nedelje, a nadam se pobedi i u Budimpešti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu