ROLAN GAROS: Martić, Jurak i Klepač u četvrtfinalu

Novosti online

07. 06. 2021. u 17:17

PETRA Martić, Darija Jurak i Andrea Klepač bile su uspešne u osmini finala Rolan Garosa u konkurenciji dublova i plasirale se među osam najboljih ženskih parova.

РОЛАН ГАРОС: Мартић, Јурак и Клепач у четвртфиналу

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Slovenka Klepač i Hrvatica Jurak u paru su bile bolje od kineskog para Čen/Čen. I to posle preokreta. Kineskinje su dobile prvi set 6:4, ali u naredna dva osvojile su samo četiri gema. Bilo je 6:3, 6:1 za Slovenku i Hrvaticu, koje su zakazale okršaj u četvrtfinalu protiv para Matek Sends/Švjontek.

Među osam najboljih plasirala se još jedna hrvatska teniserka Petra Martić. Ona je u paru sa Šelbi Rodžers, takođe posle preokreta bila bolja od kombinacije Fihman/Olmos. Bilo je 3:6, 6:1, 6:3 i u borbi za polufinale igraće protiv Begu/Podrolska.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu