ĐOKOVIĆ OSTAO U ČUDU: Novak ne može da veruje šta se desilo u meču sa Karlosom Alkarazom

D. N.

07. 05. 2022. u 21:57

NOVAK Đoković nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira masters serije u Madridu jer je protiv "novog Nadala", Karlosa Alkaraza izgubio posle dramatičnog "teniskog maratona", pa i ne čudi što je ostalo prilično iznenađen.

ЂОКОВИЋ ОСТАО У ЧУДУ: Новак не може да верује шта се десило у мечу са Карлосом Алкаразом

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, posle tri i po sata velike borbe, Karlos Alkaraz je pobedio Novaka Đokovića u madridskom polufinalu, posle čega je Srbin istakao najpre koliko ga je zadivio 18-godišnjak:


- Jako je dobro psihički izdržao (sve izazove tokom meča). Za nekog tih godina, igrati onoliko zrelo i hrabro je zaista impresivno, priznao je Nole koliko je bio začuđen teniskim stavom i umećem Alkaraza.

O Špancu je naglasio još nešto:

- Zaslužio je da pobedi. Imao sam dosta šansi, a sam meč je bio fantastičan. Velika je ovo bila bitka. Ipak, definitivno sam razočaran što nisam uspeo da iskoristim svoje prilike u drugom setu, rekao je Nole.

Na kraju je dodao i sledeće:


- Verovatno, kada me prođe razočarenje zbog ovog poraza, imaću ja dosta pozitivnih stvari koje mogu da "ponesem" iz ove sedmice, istakao je najbolji teniser sveta.

Podsetimo, Novak Đoković se iz Madrida seli u Rim, gde ga čeka novi masters, za koji mu je žreb "podario" izuzetno težak put do titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna