HIT FOTKA, DA SE ISTOPIŠ Đoković, Mari, Federer i Nadal neodoljivi kao mališani (FOTO)

Novosti online

23. 07. 2022. u 15:55 >> 16:00

KAKO je kao mladić izgledao Novak Đoković svima je dobro poznato, a sada su "isplivale" fotografije i njegovih rivala iz "velike četvortke", Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Endija Mareja.

ХИТ ФОТКА, ДА СЕ ИСТОПИШ Ђоковић, Мари, Федерер и Надал неодољиви као малишани (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Pomenuta četvorka učestvovaće na Lejver kupu u londonskoj O2 Areni od 23. do 25. septembra, a navijači su bili toliko oduševljeni da su iskopali fotografije tenisera iz rane mladosti.

Navijači širom sveta objavljuju brojne komentare i fotografije na društvenim mrežama koje se odnose na slavne tenisere, a jedna je posebno privukla pažnju.

Reč je o fotografiji na kojoj su Novak, Rafa, Endi i Rodžer kada su bili jako mali.

Novak Đoković je u karijeri osvojio 88 trofeja, od čega 21 na grend slemovima, devet puta osvojio je Australijan open, dva puta Rolan Garos, tri puta Ju-Es open, dok je Vimbldon osvojio sedam puta. Lista trofeja koje je osvojio zauzela bi ceo jedan poseban tekst.

Španac Rafael Nadal ima jedan grend slem više od Novaka Đokovića i ukupno 92 osvojena trofeja u karijeri.

Dok Rodžer Federer ima 20 grend slemova u svojoj karijeri, a ukupno 103 trofeja u karijeri.

Najmanje uspešan od velike četvorke je Endi Mari, Škot je osvojio 46 trofeja, tri puta bio je šampion na grend slemovima (dva puta na Vimbldonu i jednom na Ju-Es openu).

Sve u svemu, pomenuti igrači važe za najveće tenisere današnjice, a kada su počinjali sigurno nisu očekivali da će ispisivati istoriju "belog sporta", pogledajte kako su izgledali na samom početku teniskog puta:

BONUS VIDEO: Đoković, trening sa Kecmanovićem

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!