KAKVA PROZIVKA NADALU I DRUŽINI! Poznata TV zvezda osula paljbu po svim kolegama Novaka - Đoković je strah i trepet tenisera

Novosti online

20. 08. 2022. u 19:45

JU-ES open praktično je iza ugla, ostalo je još samo devet dana do početka velikog grend slema, a i dalje javnost nema nikakve informacije o toma kakve su šanse da u Njujorku zaigra Novak Đoković

КАКВА ПРОЗИВКА НАДАЛУ И ДРУЖИНИ! Позната ТВ звезда осула паљбу по свим колегама Новака - Ђоковић је страх и трепет тенисера

Tanjug/AP

Tim povodom Džilijan Mekit, poznata škotska TV zvezda i pisac, prozvala je kolege zbog toga što gledaju kako Novak Đoković, a niko nema petlje da stane u njegovu odbranu i suprotstavi se apsurdnom tretmanu koji ima kralj belog sporta.

Đoković iza sebe ima tešku godinu zbog činjenice da nije vakcinisan, ali je ipak uspeo da se pokori Britanijum osvoji Vimbldon, a i da postane teniski imperator rima, osvajanjem Mastersa u prestonici Italije.

- Najzapanjujuća stvar oko cele ove situacije sa Đokovićem je ćutanje teniskog sveta. Stvara se utisak kao da ostali teniseri ne žele da on igra na Ju-Es openu... Njihove šanse za pobedom bi se značajno umanjile - napisala je Mekit.

Podsetimo, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) je nedavno izjednačio vakcinisane i nevakcinisane u Americi, ali nije omogućio ulazak nevakcinisanim strancima u zemlju.

Bonus video - Slovenci pohrlili da vide Jokića, Dončića i Novaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer