ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE: Nije izašao na teren da igra protiv Kirjosa, ali je uradio ovo (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2022. u 19:27

NOVAK Đoković i Nik Kirjos trebalo je da igraju u okviru novog, revijalnog takmičenja, "Svetska teniska liga", ali je neposredno pred taj duel javnost obaveštena da se "Nole ne oseća dobro" i zbog toga ga je zamenio Grigor Dimitrov. Srpski as je, međutim, ipak zaigrao u Dubaiju. Ali, ne tenis.

ЂОКОВИЋ ШОКИРАО НАВИЈАЧЕ: Није изашао на терен да игра против Кирјоса, али је урадио ово (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Novak Đoković je snimljen kako se prilično zabavlja pokraj terena, a u jednom trenutku i na njemu.

Najpre su navijači mogli da vide kako Nole samostalno igra uz muziku...

... a onda je u jednom trenutku izašao na teren, sa Arinom Sabalenkom, i, dok su pored njih igračice plesale - i njih dvoje su učinili isto:

Delovalo je to kao da se Novak Đoković uopšte ne oseća loše, kako je prvobitno javio portugalski novinar, Žoze Morgado, pa je moguće da Nole ustupio mesto Dimitrovu kako bi malo predahnuo od jučerašnjeg meča sa Aleksanderom Zverevom.

Ipak, šta god da je u pitanju, pojedini navijači kojima su, očigledno, Rodžer Federer ili Rafael Nadal draži, optužili su Srbina za - kukavičluk?!

Naime, tvrde da se "uplašio" poraza od Kirjosa (s kojim je igrao vimbldonsko finale), pa je zato odustao, umesto da se opusti i "igra, nevažno kakav će rezultat biti, jer bi sigurno i Rafa i Rodžer igrali".

Oni, dakle, nisu ostavaljali ni trunčicu mogućnosti da Đoković oseća neku nelagodu (recimo, u ručnom zglobu; što mu ne smeta da malo pleše uz teren, ali ne dozvoljava da punom snagom igra tenis), ali... Kakvih je sve bilo optužni na Noletov račun, ove su još i veoma blage.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)