ĐOKOVIĆ ČESTITAO MARIJU I PECNUO GA ZBOG REKORDA: "Žao mi je, druže, ostao si kratak osam minuta" (FOTO)

Novosti online

20. 01. 2023. u 14:31

NEKADAŠNjI broj jedan Endi Mari odigrao je epski meč u drugom kolu Australijan opena protiv Tanasija Kokinakisa i posle skoro šest časova igre plasirao se u treću rundu u kojoj ga čeka Roberto Bautista Agut. Meč je trajao samo osam minuta kraće od rekorda Otvorenog prvenstva Australije koji drže Novak Đoković i Rafael Nadal, iz njihovog legendarnog finala 2012. godine. Nole je čestitao svom vršnjaku i nekadašnjem velikom rivalu na pobedi, ali nije propustio priliku da ga "pecne" što je rekord ostao u njegovom (i Rafinom) vlasništvu.

ЂОКОВИЋ ЧЕСТИТАО МАРИЈУ И ПЕЦНУО ГА ЗБОГ РЕКОРДА: Жао ми је, друже, остао си кратак осам минута (ФОТО)

FOTO: AP

Mari je bio na ivici poraza pošo je gubio 2:0 u setovima, ali je posle fantastične odbrane brejka početkom trećeg seta preokrenuo tok igre i na kraju savladao Australijanca sa 3:2.

- Fenomenalan borbeni duh velikog šampiona. Zaista inspirativno! Bravo, druže - napisao je Novak na Instagramu.

Foto: Instagram/djokernole

Srpski teniser se malo i našalio na račun Marija, postavivši fotografiju pored semafora koji pokazuje vreme trajanja finalnog meča iz 2012. godine.

Tagovao je Marija i napisao:

- Ostao si kratak za osam minuta, žao mi je, druže.

Foto: Instagram/djokernole

Nije Novak zaboravio ni sjajnog australijskog tenisera, koji je uložio svojih sto odsto i dao veliki udeo da ovo postane epski meč koji će se dugo pamtiti.

- Neverovatan trud. Ti si pravi ratnik! - poručio je Đoković Kokinakisu.

Foto: Instagram/djokernole

Mogući susret Endija Marija i Novaka Đokovića projektovan je u polufinalu. Do sada su se u Melburn parku sastajali pet puta, od čega četiri finala i jedno polufinale. Sve mečeve dobio je Novak.

 

BONUS VIDEO - Nepoznati Australijan open

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)