PROMENA PRED POČETAK ROLAN GAROSA: Aleksandar Zverev se rastao sa trenerom

Novosti online

28. 05. 2023. u 09:57

NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev odlučio je da pred početak Rolan Garosa prekine saradnju sa trenerom Serhijem Brugerom.

ПРОМЕНА ПРЕД ПОЧЕТАК РОЛАН ГАРОСА: Александар Зверев се растао са тренером

FOTO: AP

Trenutno 27. na ATP listi je naglasio da se njegovo razmišljanje kosi sa onim koje ima španski stručnjak, pa je rastanak najbolje rešenje za dve strane.

- Oduvek je bilo jasno da je on deo mog tima jer se moj otac nije osećao dobro. Odlučili smo zajedno, zajedno sa Serhijem, da prekinemo našu saradnju odmah nakon Madrida. Moj otac, Serhi i ja ne delimo isto mišljenje o tome kako da pristupim svom tenisu, kako da igram tenis posle povrede. On je fantastična osoba koja mi je mnogo pomagala godinu i po dana, do poslednjeg Rolan Garosa, kada mog oca nije bilo. Želim mu sve najbolje u budućnosti. Želim da idem svojim putem i ponovo budem u ovom poznatijem okruženju - rekao je Zverev.

Podsetimo, Nemac se povredio u polufinalu prošlogodišnjeg Rolan Garosa u duelu sa Rafalom Nadalom i od kada se vratio na teren nikako ne uspeva da uhvati pravu formu.

Zverev će u prvom kolu drugog grend slema igrati protiv Južnoafrikanca Lojda Herisa.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava