ĐOKOVIĆ MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Naredni rival ga podržao kada to skoro niko nije uradio

Novosti online

05. 07. 2023. u 16:09

Novak Đoković i Džordan Tompson odmeriće snage u drugom kolu Vimbldona, a srpski teniser neće zaboraviti reči australijskog tenisera, koji je jedan od retkih koji mu je pružio podršku kada je deportovan iz Australije pre godinu i po dana.

ЂОКОВИЋ МУ ОВО НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Наредни ривал га подржао када то скоро нико није урадио

FOTO: EPA

Pre godinu i po dana desio se jedan od najvećih skandala u svetu tenisa, kada je Đoković dobio zabranu igranja na Australijan openu, zbog toga što nije želeo da se vakciniše.

Tada je Džordan Tompson stao u odbranu srpskog tenisera.

- Jedino što sam čuo je da on ima izuzeće i mislim da je dobro što će igrati ovde. To je sve što mogu da kažem. Znam da smo mi u Australiji osetljivi na priču o vakcinaciji, ali nemam šta mnogo da dodam. Srećan sam što će on igrati. Mislim da je lični izbor svakog da li će biti vakcinisan. Opet, vidim zašto su ljudi besni. Mene to ne zanima. Znam samo da svako treba da odluči za sebe hoće li se vakcinisati ili ne - jasan je bio Australijanac.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)