"U ROMANTIČNOM SMO ODNOSU": Novak Đoković otvorio dušu nakon pobede nad Tompsonom

A. I.

05. 07. 2023. u 20:50

Novak Đoković savladao je Džordana Tompsona 3:0 u setovima u drugom kolu Vimbldona, a nakon duela Srbin je bio emotivan pred novinarima.

У РОМАНТИЧНОМ СМО ОДНОСУ: Новак Ђоковић отворио душу након победе над Томпсоном

Tanjug/AP

Sjajnu tenisku predstavu priredili su Novak Đoković i Australijanac Džordan Tompson. U nekoliko navrata publiku su ostavljali bez daha, ipak, Novak bi radije da nije imao toliko težak izazov ovako rano na Vimbldonu.

- Ne znam da li bih želeo da se sastanem sa Džordanom u ovakvom izdanju ovako rano na turniru. Nije imao sreće u drugom setu. Odigrao je sjajan meč i zaslužio veliki aplauz, istakao je Đoković.

Srbin je ostvario 41. pobedu u nizu na centralnom terenu Ol Ingland kluba.

- Centralni teren je veoma specijalan za istoriju, znamo tradiciju, svaki put kad kažem, želim da ukažem da sam posvećen. Uživam u svakom trenutku koji provdem na terenu, naročito kada pokušavam da idem dalje protiv ovih mladića. Ne znam koliko ću moći dugo, ali za sada mi dobro ide. Imamo romantičan odnos ovaj teren i ja, zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: Svi su daleko iza: koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao broj 1?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!