MUTNE RADNJE NA VIMBLDONU: Novak Đoković na meti špijuna

Novosti online

11. 07. 2023. u 13:40

Novak Đoković, baš kao i ostali igrači na Vimbldonu, za mečeve se priprema u "Aorangi" kompleksu.

МУТНЕ РАДЊЕ НА ВИМБЛДОНУ: Новак Ђоковић на мети шпијуна

FOTO: Tanjug/AP

Navijačima je ulaz zabranjen, novinarima ograničen, a na terenima se često nađu veliki rivali, jedni do drugih.

Takva situacija je bila u ponedeljak, kada je pored srpskog tenisera trenirao i Karlos Alkaras.

Španac, prvi reket sveta, stigao je sa svojom ekipom, a zanimljivo, njegov otac je pomno pratio dešavanja na Novakovom treningu, u jednom momentu snimajući sve što se dešava.

- Okolnosti su takve da na treninzima nemamo privatnost, iako bih ponekad voleo da imam više privatnosti. Onda to daje više mogućnosti da isprobam neke stvari, da komuniciram jasnije sa svojim timom - kaže Đoković i dodaje:

- Činjenica jeste da nisi u potpunosti opušten na treningu. Znaš da su tu tvoji rivali, znaš da svi gledaju preko ramena šta se događa, na čemu radiš. Svaki udarac se meri, procenjuje i ocenjuje. To kroz neku analizu sutra utiče na eventualni susret sa Alkarazom ili bilo kim - rekao je Novak. 

Karlosov tim (otac) pratio svaki Noletov pokret, to je sada potpuno jasno... Alkaraz senior je snimao Đokovićev trening, a sigurno da se ovo nije svidelo našem asu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja