ŠTA DALJE? Novak Đoković otkrio planove za nastavak sezone

Novosti online

17. 07. 2023. u 08:13

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković nije uspeo da osvoji osmi Vimbldon. Izgubio je od Karlosa Alkaraza, a posle duela otkrio je šta će mu biti prioritet u nastavku sezone.

ШТА ДАЉЕ? Новак Ђоковић открио планове за наставак сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Naime, za mesec i po dana u Njujorku Novak neće jurišati na kalendarski grend slem, ali će to biti veliki povratak na Ju-Es open gde prošle godine nije imao pravo nastupa zbog činjenice da nije vakcinisan.

- Raduje me povratak u Njujork. Kroz karijeru sam najbolje partije beležio na tvrdoj podlozi. Nekako, ako se uzmu u obzir svi turniri koje sam odigrao i na kojima sam beležio uspehe, onda je to tvrda podloga. Igrao sam finale, izgubio sam od Medvedeva, dobio sam dosta ljubavi od publike. Toga se rado sećam i jedva čekam da se vratim. Njujork je glavni cilj osim Dejvis kupa, igraću Sinsinati kao pripremu za Njujork - rekao je Novak Đoković posle poraza od Alkaraza. 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!