NEVEROVATNO ŠTA RADE ĐOKOVIĆU: Novaku rekli da odmah izađe, navijači ga čekali, na terenu se pojavila i direktorka Ju-Es opena

Novosti online

28. 08. 2023. u 08:27

SRPSKI teniser Novak Đoković trenirao je sa Karenom Hačanovim, a kada se sve završilo, drugog tenisera sveta sačekalo je neprijatno iznenađenje.

НЕВЕРОВАТНО ШТА РАДЕ ЂОКОВИЋУ: Новаку рекли да одмах изађе, навијачи га чекали, на терену се појавила и директорка Ју-Ес опена

FOTO: Profimedia

Oni su trenirali između 16 i 17 časova, a Nole je po okončanju treninga ostao na terenu još neko vreme kako bi publici podelio autograme, ali onda je na scenu stupila direktorka Ju-Es opena Stejsi Mekalister.

Naime, ona se pojavila na terenu i poručila da Đoković zajedno sa svojim timom mora da napusti teren bez ikakvog kontakta sa navijačima, prenosi "B92".

Navijači su bili nezadovoljni zbog toga, jer su dugo čekali da dobiju autrogram ili se slikaju sa legendom kao što je Novak.

Ubrzo se razjasnilo o čemu se radi – direktorka turnira sišla je i rekla obezbeđenju i Ivaniševiću da nema potpisivanja, jer Novak mora da ide na neki događaj.

Srpski as se izvinio prisutnima i poručio da nije do njega.

Podsetimo, Đoković prvi meč na Ju-Es openu igra u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 protiv Francuza Aleksandra Milera.

BONUS VIDEO: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana