ĐOKOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Ponosan sam na košarkaše, neka u nedelju bude 2/2 za Srbiju

Novosti online

09. 09. 2023. u 08:50

NEDELjA je veliki dan za srpski sport. Košarkaši se bore za titulu prvaka sveta, dok Novak Đokovića igra finale Ju-Es opena, gde juri 24. grend slem trofej. Upravo je veliki teniski šampion pružio podršku "orlovima" pred okršaj sa Nemačkom u meču za zlato na Mundobasketu.

ЂОКОВИЋ ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ: Поносан сам на кошаркаше, нека у недељу буде 2/2 за Србију

Tanjug/AP

Iako vremenska razlika pravi problem, Nole želi da odgleda bar drugo poluvreme duela sa "pancerima".

- Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih, navijam za njih od sveg srca. Pratimo ih, možda ću u nedelju ujutru imati priliku da gledam, možda ću uhvatiti drugo poluvreme, videću. Pomno pratim, danas sam prvo proverio da li su pobedili čim sam uzeo telefon. Zdušno navijam za njih - rekao je Đoković, a preneo "Sport klub".

Ne krije da je srećan zbog Bogdana Bogdanovića i drugova, posebno zbog toga što su dosta bili osporavani pre početka takmičenja.

- Pričali smo na početku turnira, malo ko je verovao, više su ih kritikovali i pričali o nekim stvarima. Pokazali su timski duh, video sam kako slave, ta hemija, porodična atmosfera i to je ključ u svakom sportu, čak i u našem individualnom. Imamo u timu pozitivnu energiju, sa njima je cela nacija.

Bilo bi mnogo lepo da se Srbija u nedelju budu dve pobede.

- Da skinemo pritisak, šta god da urade, napravili su ogroman uspeh. Oni su pobednici, posebno naš kapiten Bogdan Bogdanović. Idu po zlato i da u nedelju bude 2/2 za Srbiju. Veliki pozdrav za sve, za Borišu posebno, da ih prati njegova energija. Idemo po zlato - istakao je Novak Đoković.

Podsetimo, prvo će se na terenu naći košarkaši koji protiv Nemačke igraju od 14.40, a onda će uu 22 sata Noletu rival biti Danil Medevev.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)