OVO JE PLAN ĐOKOVIĆA: Prvi reket sveta otkrio kada i gde završava karijeru

Novosti online

11. 09. 2023. u 09:47

Trener prvog reketa sveta i nekadašnji teniser Goran Ivanišević je posle osvojene titule Novaka Đokovića istakao da je cilj srpskog tenisera da karijeru završi u Los Anđelesu na Olimpijskim igrama.

ОВО ЈЕ ПЛАН ЂОКОВИЋА: Први рекет света открио када и где завршава каријеру

Tanjug/AP

- Da li mu je cilj 25. grend slem u Australiji i potom oproštaj u Parizu? Pitajte to njega kada dođe. Mislim da se to neće dogoditi. Hoće da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Svašta se u toj njegovoj glavi dešava, hoće da ostvari dosta toga - rekao je Ivanišević.

Potom je Novak nastavio.

- To je plan... Interesantno je to što si spomenuo, Olimpijada. Dolaze u ciklusu, nadam se da ću ostvariti taj cilj i osvojiti zlato do kraja karijere. Dolazi na svake četiri godine i razmišljam u tom smislu, ako sad ne završavam karijeru. Ako ne završim u Parizu, onda idemo do Los Anđelesa. Videćemo, ne znam. Zavisi od mnogih faktora, najviše od osećaja u srcu i duši. Ako imam želju i poriv i motivaciju svaki dan da se probudim i da kažem okej, pored svega što se dešava, pored toga što sam otac dvoje dece i činjenice da njih ostavljam na više od mesec dana ponekad - rekao je Novak. 

Dakle, Novak ima punu motivaciju u ovom trenutku i to je najbitnije.

- Ako ima smisla i za mene i najuži krug ljudi, čija podrška mi je neophodna, onda ću nastaviti da igram. Koliko? Ne znam. Znam sigurno da ću ovu sezonu završiti - rekao je Đoković. 

BONUS VIDEO: Kula Beograd zasijala u čast košarkaša Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu