SKANDAL BEZ PRESEDANA! Ovo što je ATP uradio Novaku Đokoviću je bezobrazluk kakav se ne pamti

Novosti online

03. 01. 2024. u 08:05

CEO svet zna da ga ne vole, zato što je Srbin i najbolji na svetu, ali ovo što je ATP uradio Novaku Đokoviću je sramota mitskih razmera.

СКАНДАЛ БЕЗ ПРЕСЕДАНА! Ово што је АТП урадио Новаку Ђоковићу је безобразлук какав се не памти

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Naime, Đoković je čovek koji drži sve važne rekorde u "belom sportu" i to je svima jasno kao dan. Međutim, ATP odbija to da prihvati i na sve načine pokušava da ga diskredituje.

Najgori mogući vid diskriminacije viđen je prilikom najave meča na ATP turniru u Brizbejnu, između Rafaela Nadala i Dominika Tima. Dakle, Nole nije bio ni u priči oko toga, ali je ATP odlučio da ga ubaci i "pokrade".

Naime, na papiru namenjenom novinarima, a koji je zbog kardinalne greške procurio na društvene mreže, ATP navodi da Nadal i Đoković zajedno drže rekord po broju grend slem titula, pošto su osvojili po 22.

To i jeste bilo tačno u jednom trenutku, ali već više od pola godine je Nole sam na vrhu ove liste, pošto je svoj 23. grend slem trofej podigao letos na Rolan Garosu, a zatim je i u Njujorku došao do brojke od 24.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana