TUGA! Umrla supruga slavnog ruskog tenisera

Novosti online

17. 01. 2024. u 09:53

SUPRUGA čuvenog tenisera Mihaila Južnog Julija preminula je nakon veoma duge i teške bolesti, prenela je poznata teniska novinarka.

ТУГА! Умрла супруга славног руског тенисера

Foto: EPA

Još nisu poznati detalji, ali sumnja se da se radi o raku, s kojim se Julija dugo borila, ali nije uspela da iz bitke izađe kao pobednik.

Mihail i Julija su se venčali 2008. godine u Moskvi, a imaju i dva sina - Maksima koji je rođen 2009. godine, odnosno Igora koji je tri godine mlađi.

Poznati teniser Južni je imao dosta dobru karijeru, najveći uspeh mu je 8. mesto na ATP listi, dok je osvojio 10 trofeja u singlu, kao i jedan manje u dublu.

Teniser iz Moskve ostao je upamćen po izuzetno burnom karakteru. Lubitelji tenisa i dalje se sećaju scene iz Majamija 2008. godine kada je potpuno izgubio živce i reketom razbio sebi glavu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava