NEVEROVATNA IZJAVA ALKARAZA: Evo za koga Španac smatra da je najbolji na svetu

Novosti online

15. 03. 2024. u 12:40

Karlos Alkaraz je sinoć savladao Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu mastersa u Indijan Velsu, a nakon toga je govorio za medije o brojnim temama, kao i o tome ko je po njegovom mišljenju najbolji na svetu.

НЕВЕРОВАТНА ИЗЈАВА АЛКАРАЗА: Ево за кога Шпанац сматра да је најбољи на свету

FOTO: Tanjug/AP

Španski teniser komentarisao je svog narednog protivnika Janika Sinera.

 - Siner je trenutno najbolji teniser na svetu, biće to veliki izazov. Iskreno, ni sam ne znam kako da priđem ovoj partiji. Janik zaista igra fenomenalno, bez poraza je u 2024. Mnogo uživam kada gledam kako igra. Biće to veliki izazov za mene. Dve poslednje partije sam izgubio od njega, tako da moram malo da se prilagodim. U svakom slučaju to će biti moja najteža partija do sada u sezoni - rekao je Alkaraz.

Prokomentarisao je i situaciju koja se desila sa pčelama.

 - Sigurno najčudniji meč koji sam odigrao. Dobio sam treći gem i hteo da serviram kada sam video pčele. Prvo sam pomislio da ih je samo nekoliko, a onda sam pogledao ka nebu i video stotine, neke od njih na mojoj kosi. Jedna me je ujela. Bilo je ludo, počeo sam da trčim u svim pravcima kako bih se spasao. Bilo je još pčela po uglovima i ometale su nas. Pokušali smo da se zagrejemo, ali video sam ih i nisam mogao da se koncentrišem. Više sam pazio da budem daleko od njih nego kako udaram - izjavio je "momak iz Mursije".

Polufinale je na programu sutra uveče.

BONUS VIDEO: ZAGREVANjE: Kecmanović i Đoković pred meč Dejvis Kupa, Srbija - Italija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)