BIVŠI TOP 10 IGRAČ: ''Protiv Nadala uđete skoro pa poraženi u meč, dok kod Đokovića i Federera nije tako...''

Filip Milošević

02. 04. 2024. u 08:37

Kako smatra argentinski teniser Dijego Švarcman, Rafal Nadal je taj teniser ''koji izaziva najviše poštovanja kad ste na drugom kraju terena'' u poređenju sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom kod kojih je to drugačije.

БИВШИ ТОП 10 ИГРАЧ: Против Надала уђете скоро па поражени у меч, док код Ђоковића и Федерера није тако...

Tanjug/AP

- Mislim da je Rafa, od njih trojice, onaj koji izaziva najviše poštovanja kada uđete u teren. Kao da uđete na teren malo poraženiji. Kod ostalih, ako jednog dana uhvatite Đokovića ljutog ili ako zgrabi par lopti i ima trenutke frustracije... A Federer, koji je tako opušten, ponekad vam daje opcije da uđete u meč - rekao je Švarcman i dodao:

- Ali Nadal, od trenutka kada počnete da igrate sa njim, od početka do kraja, čini se da je to poslednja tačka u njegovoj karijeri. Teško je. On izaziva toliko poštovanja u vama da ponekad kažete: „Kako da to uradim?“ I on to savršeno podnosi, ima manje udaraca od Federera ili Đokovića, ali nastavlja da pobeđuje. Veoma je teško održati ono što radi od prvog minuta.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave