DA LI ĆE ĐOKOVIĆ PRESKOČITI MADRID? Nadal je već stigao, tu je i Alkaraz

Novosti online

19. 04. 2024. u 14:20

Rafael Nadal već je u Madridu, Karlos Alkaraz će probati da igra, a mnogi se pitaju šta je sa Novakom Đokovićem.

ДА ЛИ ЋЕ ЂОКОВИЋ ПРЕСКОЧИТИ МАДРИД? Надал је већ стигао, ту је и Алкараз

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Da li će Novak Đoković učestvovati na mastersu u Madridu? Turnir se igra od 24. aprila do 5. maja i još uvek nema zvanične potvrde u vezi sa srpskim asom. Posle ispadanja u polufinalu turnira u Monte Karlu, Đoković je potvrdio da će igrati na Rolan Garosu i Vimbldonu, ali nije pričao o drugim turnirima. Pre Otvorenog prvenstva Francuske igraju se takmičenja u Madridu i Rimu (od 8. do 19. maja).

Rafael Nadal je već stigao u Madrid i počeće sa treninzima. Karlos Alkaraz će doći uskoro kako bi testirao povređenu ruku i video da li je u stanju da igra, pošto se zbog toga povukao sa takmičenja u Monte Karlu.

Još uvek nema potvrđene informacije u vezi sa Đokovićem, osim te da se njegova slika nalazi na zvaničnom posteru takmičenja.

On je kao nosilac automatski prijavljen za turnir, baš kao i za takmičenje u Rimu i to je praksa u tenisu. Ništa nije zvanično dok ne stigne potvrda od igrača ili od strane turnira. 

- Novak Đoković još nije doneo odluku da li će igrati u Madridu ili ne. Obe opcije su još moguće. Do kraja nedelje će se znati da li igra ili ne - saopštio je tim za odnose sa javnošću Đokovića.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić