TO JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin sreo glavnog konkurenta na Vimbldonu, pa mu otkrio kompletan plan

Novosti online

25. 06. 2024. u 09:10

Novak Đoković je već nekoliko dana u Londonu, gde se oporavlja i trenira nakon povrede i operacije kolena.

ТО ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ! Србин срео главног конкурента на Вимблдону, па му открио комплетан план

FOTO: Tanjug/AP

- Plan je sve vreme bio da igram Vimbldon i to pokušavam da učinim. Zato sam došao ovde ranije, da bih video kako stvari idu. Mnogi misle da to nije realno i da nije pametno, ali ne bih bio ovde da nisam dobio dozvolu svog lekarskog tima - rekao je Đoković za Bi-Bi-Si.

Pored razgovora sa novinarima Novak Đoković se juče na Vimbldonu sreo i sa Karlosom Alkarazom, čovekom koji je neočekivano prošle godine pobedio Srbina u finalu, prekinuvši njegovu seriju titula još od 2018. Tom susretu je prisustvovao novinar španske agencije EFE i preneo reči najboljeg tenisera svih vremena upućene njegovom velikom konkurentu.

– Pokušavam. Napredujem veoma brzo – otkrio je Nole kako se oseća udelivši i jedan kompliment Alkarazu i Janiku Sineru: - Vi mladi ste prave zveri.

Španski novinar je prisustvovao i Đokovićevom sparingu sa Federikom Korijom, 71. teniserom sveta iz Argentine. Naravno, u pitanju je egzibicija, Nole sigurno nije zapinjao, već mu je cilj bio proba kako će njegovo operisano koleno izdržati. Igrali su dva taj-brejka. Prvi je dobio Đoković sa 8:6, iako je njegov rival vodio sa 6:2. Korija mu se revanširao sa 9:7.

Istovremeno je Alkaraz sparingovao sa Stenom Vavrinkom, igrali su dva seta. Karlitos je dobio sa 6:4, 6:4. Španac brani titulu i nema dileme da sa velikim nestrpljenjem čeka Novakovu odluku da li će da igra u Londonu. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?