KRAJ ZA DUŠANA LAJOVIĆA: Eliminisan u kvalifikacijama Sinsinatija

Novosti online

12. 08. 2024. u 15:27

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u polufinalu kvalifikacija za masters u Sinsinatiju pošto ga je pobedio Amerikanac Brendon Holt s rezultatom 2:1 (2:6, 6:3, 7:5), za dva sata i minut igre.

КРАЈ ЗА ДУШАНА ЛАЈОВИЋА: Елиминисан у квалификацијама Синсинатија

FOTO: . EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Dušan Lajović, 53. na ATP listi, u prvom setu je napravio tri brejka, a pretrpeo samo jedan, pa je lako poveo sa 1:0. U drugom setu Holt, 227. na ATP listi, pravi dva brejka, a Lajović samo jedan, pa se ušlo u treći, odlučujući set.

Srbin je napravio brejk i poveo sa 5:3, servirao je za pobedu, ali je Amerikanac napravio brejk i smanjio na 4:5. U narednom gemu Lajović ne koristi čak tri meč-lopte, a zatim Holt pravi brejk za 6:5 i onda na svoj servis završava meč.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nagradni fond mastersa u Sinsinatiju iznosi 6.795.555 dolara. Sa turnira se pre nekoliko dana povukao olimpijski šampion i prošlogodišnji pobednik Sinsinatija Novak Đoković, koji neće učestvovati.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente