PREKO HRVATA DO JU-ES OPENA! Hamad Međedović stigao na korak od glavnog žreba

Novosti online

22. 08. 2024. u 09:10

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se u finale kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo SAD u Njujorku, pošto je u drugom kolu pobedio Hrvata Duja Ajdukovića sa 2:1 u setovima (7:6 (4), 3:6, 6:1).

ПРЕКО ХРВАТА ДО ЈУ-ЕС ОПЕНА! Хамад Међедовић стигао на корак од главног жреба

Foto: Profimedia

Međedović zauzima 137. mesto na ATP listi, a dve pozicije bolje rangiranog Ajdukovića, koji je postavljen za 30. nosioca u kvalifikacijama, savladao je posle dva časa i dva minuta igre.

Novopazarca u finalu kvalifikacija za poslednji grend slem turnir u sezoni čeka Indijac sa specijalnom pozivnicom organizatora Nišeš Basavaredi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Basavaredi je 267. teniser sveta, a u drugom kolu kvalifikacija je za sat i 44 minuta pobedio u dva seta (7:6 (4), 7:6(2)) Aleksa Bolta iz Australije, 174. na ATP listi.

Međedović i Basavaredi boriće se za debi na Otvorenom prvenstvu SAD večeras ne pre 20 časova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta