A "NEDOPINGOVANI" JANIK SINER... Evo šta Italijan mora da uradi da bi osvojio Ju-Es open

Novosti online

22. 08. 2024. u 18:22

JANIK Siner se poslednjih dana nalazi u žiži svetske javnosti, ali ne zbog tenisa, već doping skandala. Otkriveno je da je Italijan dva puta u martu bio pozitivan na klosebol. Ipak, on je prošao nekažnjeno i nastupiće na Ju-Es openu i saznao je potencijalne rivale.

А НЕДОПИНГОВАНИ ЈАНИК СИНЕР... Ево шта Италијан мора да уради да би освојио Ју-Ес опен

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno prvi teniser sveta će uvodni meč u Njujorku odigrati protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda. U drugoj rundi rival će mu biti pobednik meča igrača koji u glavni žreb uđe iz kvalifikacija i Aleks Mihelsen.

Siner bi u trećem kolu mogao da ide na Nikolasa Đarija ili Stana Vavrinku. Eventualna osmina finala donela bi mu duel sa Tomijem Polom ili Arturom Fisom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Potencijalni rival u četvrtfinalu mu je Stefanos Cicipas. U polufinalu bi mogao na Karlosa Alkaraza ili Danila Medvedeva, dok pre finala ne može da igra protiv Novaka Đokovića ili Aleksandra Zvereva.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Ju-Es open, inače poslednji grend slem u sezoni igra se u od 26. avgusta do 8. septembra. Titulu brani Novak Đoković.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

Zašto ljudi pravdaju i brane počinioca masakra u Gimnaziji u Sanskom Mostu?