NIKO KAO NOVAK ĐOKOVIĆ! Dajte te rekorde da se igramo

Novosti online

29. 08. 2024. u 08:14

Novak Đoković plasirao se u treće kolo teniskog turnira Ju-Es opena u Njujorku, nakon što mu je Laslo Đere predao meč.

НИКО КАО НОВАК ЂОКОВИЋ! Дајте те рекорде да се играмо

FOTO: Tanjug/AP

Srpski duel u drugom kolu Ju-Es opena okončan je posle dva seta, a Đere je predao meč Đokoviću u trenucima kada je gubio sa 6:4, 6:4, 2:0.

Novak je tako upisao 90. trijumf na terenima Flešing Medouza u Njujorku. Srbin je do ovog meča bio izjednačen sa Rodžerom Federerom na drugom mestu sa po 89 pobeda. Iza njih su Andre Agasi sa 79 pobeda i Ivan Lendl sa 74 pobede. Ispred Đokovića je samo Amerikanac Džimi Konors sa 98 pobeda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đoković bi već naredne godine mogao da prestigne Konorsa i tako prisvoji još jedan rekord. Takođe, Novak je postao prvi teniser koji na svakom grend slemu ima barem 90 pobeda, a koliko je to impresivan podatak govori činjenica da niko drugi nije skupio ni po 80 pobeda na svakom od četiri najveća turnira.

Od sva četiri velika turnira na Ju-Es openu je "najgori", ovo mu je "tek" 90. pobeda. U Australiji ima 94 pobede, što bi verovatno bilo blizu stotke da mu je dozvoljeno da igra pre nekoliko godina. Na Rolan Garosu je na 96 pobeda, a na Vimbldonu ima najviše, 97.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDILO NA TRIBINAMA MARAKANE: Evo kako su navijači proslavili plasman Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)