ĐOKOVIĆ ZBOG NJEGA BIO NA STUBU SRAMA! Janik Siner je očajan, uzeo čoveka koji je mogao Novaku da uništi karijeru

Novosti online

17. 09. 2024. u 09:02

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu.

ЂОКОВИЋ ЗБОГ ЊЕГА БИО НА СТУБУ СРАМА! Јаник Синер је очајан, узео човека који је могао Новаку да уништи каријеру

Foto: Profimedia

I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge, pa i Novaka Đokovića.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Siner je komotno nastavio da se bavi tenisom i pored dva pozitivna rezultata na doping testiranjima, a u utorak, 20. avgusta 2024, oslobođen je optužbi jer je odbrana uspela da nadležne ubedi da je za sve kriv fizioterapeut.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

 

Međutim, iako je mogao da se nesmetano bavi belim sportom, Italijan je rešio da otpusti dva člana stručnog štaba. U pitanju su kondicioni trener Umberto Ferara i pomenuti fizioterapeut Đakomo Naldi.

A nova pojačanja su - bivši saradnici Novaka Đokovića. To su Marko Paniki i Ulises Badio. Paniki je dugo bio Noletov fitnes trener, a Badio "fizio" najboljeg tenisera svih vremena.

Fizioterapeut Ulises Badio je svojevremeno, dok je radio sa Novakom Đokovićem, bio u centru doping skandala. Afera sa kraja 2022. godine nastala je zbog "magičnog napitka", odnosno jednog snimka koji je zapalio društvene mreže.

Na tom snimku se videlo kako Badio, tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru. Normalno, situaciju su uzburkali samo neuki navijači i "hejteri", ali je čak i Novak morao da odgovara na pitanje o tome na jednoj konferenciji za medije.

Foto: Profimedia

 

- Reč je o suplementima na kojima radim, sportskim pićima i još nekim stvarima. Probaćete i reći ćete mi kako vam se sviđa. Možda osvojite Vimbldon - našalio se jednom prilikom Đoković.

Na kraju se ispostavilo da je u tom "napitku" bila mešavina koja se sada prodaje pod Novakovim brendom "SILA", ali je svakako odmah bilo jasno da u pitanju nije nikakva vrsta dopinga.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje