JAPANCI UŽIVAJU PECAJUĆI ŠTUKU: Predstavnci ambasade se gostili čvarcima, gibanicom i ribljim specijalitetima
BEZ obzira na snažnim severnim vetrom okovan dan, gosti iz Japana, predstavnici ambasade ove zemlje u Beogradu, uživali su poseti selu Banatsko Karađorđevo u opštini Žitište i na sportskom ribnjaku Jamura zabacili udicu i pecali štuku, koja je zaštitni znak ribnjaka.

Foto: A. Amižić
Uz domaće čvarke, popularnu srpsku vijagru, gibanicu sa sirom, slaninu, šunku i riblje specijalitete, gosti iz Japana, kompletirali su utiske iz banatske ravnice.

Foto: A. Amižić

Foto: A. Amižić
BONUS VIDEO: PRŠTI OD ZDRAVLjA - Kiseli kupus je tradicionalna salata, ali i sirovina za mnoge specijalitete
Preporučujemo

IMAM SNAGE I ČISTU GLAVU : Zagorka Radnić (101) iz Grnčare najstarija meštanka Jadra
19. 12. 2021. u 07:13

CENTAR U NOVOM RUHU:Završena prva faza uređenja gradskog jezgra Novog Sada
18. 12. 2021. u 20:23

JEDNA OD NAJBLIŽIH TRAMPOVIH SARADNICA ŠOKIRALA: Vanzemaljci postoje, podelićemo istinu sa narodom
DIREKTORKA nacionalne obaveštajne službe (DNI) Tulsi Gabard rekla je da veruje u postojanje vanzemaljaca, ali je istakla da mora da bude "oprezna" u vezi s onim što iznosi u javnost, budući da ima pristup velikom broju poverljivih informacija.
06. 08. 2025. u 17:35

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

IMAO 609 KG, DANAS 68: Neverovatno KAKO sad izgleda nekad najteži tinejdžer sveta i drugi najteži čovek u istoriji (FOTO)
PRE više od deset godina, ime Kalid Bin Mohsen Šari iz Saudijske Arabije obišlo je svet kada je postao poznat kao najdeblji tinejdžer na planeti, a ujedno i drugi najteži čovek svih vremena.
09. 08. 2025. u 12:33
Komentari (0)