OD 118 NOVOOBOLELIH 21 DETE: Epidemija u Gornjem Milanovcu- osam pacijenata u crvenoj zoni

Milorad Bošnjak

14. 01. 2022. u 14:01

NI danas, srećom, kovid zona Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu ne beleži nijedan smrtni slučaj. U toj „crvenoj“ zoni trenutno se leči osam pacijenata.

ОД 118 НОВООБОЛЕЛИХ 21 ДЕТЕ: Епидемија у Горњем Милановцу- осам пацијената у црвеној зони

Foto M. B.

- Kod njih šest je potvrđen virus korona, dvoje ima negativne rezultate testa. Tokom minula 24 sata nije bilo prijema osoba sa simptomima koji ukazuju na virus korona, tri osobe su otpuštene na kućno lečenje - izjavio je danas dr Predrag Šutić, v. d. direktora te bolnice.

Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu danas zvanično saopštava da je najnoviji broj osoba novozaraženih korona virusom 118, od kojih, nažalost, i 21 dete.

- U kovid ambulanti Doma zdravlja juče je pregledano ukupno 314 osoba, od kojih u Pedijatrijskoj kovid ambulanti 56 dece – saopštila je ta medicinska ustanova.

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u rudničko-takovskom kraju preminule su 202 osobe. U celom tom periodu korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 7.009. Od tog broja, samo od početka avgusta prošle, 2021. godine, obolelo je njih 3.571, od kojih 487 dece.

BONUS VIDEO:

KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi