BRAVO PETACI IZ PARAĆINA: Oni su pobedili u grupnoj konkurenciji na konkursu „Pošte Srbije“

Зорана Рашић
Zorana Rašić

15. 01. 2022. u 15:24

UČENICI petog razreda Osnovne škole „Momčilo Popović Ozren“ iz Paraćina proglašeni su za najbolje u grupnoj konkurenciji na konkursu pod nazivom „Pismo Božić Bati“.

БРАВО ПЕТАЦИ ИЗ ПАРАЋИНА: Они су победили у групној конкуренцији на конкурсу „Поште Србије“

Foto: Fejsbuk/Maja Stošić

U pitanju je konkurs JP „Pošte Srbije“ koji je trajao do 7. januara, a na koji je pristiglo blizu 3.000 dečjih pisama sa literarnim i likovnim radovima.

Petaci iz poznate paraćinske škole osvojili su prvo mesto  u grupnoj konkurenciji timskim likovnim radom, uz podršku njihove nastavnice Dragane Tošić.

 Iz „Pošte Srbije“ saopšteno je da će dodela nagrada sa izložbom pobedničkih radova biti naknadno organizovana, u skladu sa epidemiološkom situacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)