BORBA ZA ČASNI KRST NA JEZERU GAZIVODE: Učestvovalo 115 mladih sa severa Kosmeta, pobednik Mileta Pitulić (VIDEO)

D.Z.

19. 01. 2022. u 14:28

MILETA Pitulić iz Zvečana i ove godine prvi je doplivao do Časnog krsta na plivanju u jezeru Gazivode.

БОРБА ЗА ЧАСНИ КРСТ НА ЈЕЗЕРУ ГАЗИВОДЕ: Учествовало 115 младих са севера Космета, победник Милета Питулић (ВИДЕО)

Foto: D.Zečević

Na plivanju u ovom jezeru za bogojavljenski krst takmičilo se 115 mladih uglavnom sa severa, ali i centralnog Kosmeta, među kojima je bilo i devojaka, ali i majka sa jednogodišnjom kćerkicom Elenom.

- Za mene i većinu drugara ovo takmičenje je borba za krst koji će nas i dalje voditi u životu - kazao je Pitulić, kojem je ovo sedmo učešće na manifestaciji, a peta pobeda. Inače, plivanje za Časni krst na jezeru Gazovode je tradicionalno, a učesnici su dobili i zahvalnice, dok je pobednik novčanu nagradu uručio najmlađoj učesnici.

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!