PREMINUO JEDAN KOVID PACIJENT: Još uvek nema smirivanja epidemiološke situacije na jugu Srbije

Дејан Ристић
Dejan Ristić

28. 03. 2022. u 13:31

TOKOM proteklog dana, u vranjskoj kovid bolnici preminuo je jedan pacijent, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje.

ПРЕМИНУО ЈЕДАН КОВИД ПАЦИЈЕНТ: Још увек нема смиривања епидемиолошке ситуације на југу Србије

Foto: D. Ristić

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je ukupno 13 pacijenata. Svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok ih je šest na kiseoniku. Tokom proteklog dana na bolničko lečenje primljena su dva pacijenta, a otpusta nije bilo.

U vranjskoj kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 48 pregleda, od toga 39 prvih, što je za tri više nego prethodnog dana. Takođe, urađena su dva pi-si-ar i 42 antigenska testa, od kojih je 11 pozitivno na koronavirus.

Prema podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 139 testiranih sa teritorije Pčinjskog okruga, 16 je zaraženo koronavirusom. Od tog broja 12 je iz Vranja i po jedan iz Surdulice, Bosilegrada, Vladičinog Hana i Preševa. Broj novozaraženih je za sedam manji nego prethodnog dana, ali je manje i testiranih, što je uobičajeno za vreme vikenda.

Dobra vest je da od 23 obavljena antigenska testa u kovid ambulanti za decu ZC Vranje, nijedan nije pozitivan na koronavirus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)