SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U NOVOM SADU: Treća akcija Visoke poslovne škole

S.B.

16. 05. 2023. u 14:47

U ČETVRTAK, 18. maja, od 12 do 14 časova u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija u okviru studentskog kampusa u Novom Sadu (Vladimira Perića Valtera broj 4 ), biće održan „Sajam stručnog usavršavanja i zapošljavanja“, na kom će se predstaviti više od 40 kompanija. Sajam se organizuje za studente te škole, ali je otvoren za sve zainteresovane studente Univerziteta u Novom Sadu, kojima će tom prilikom biti predstavljeni modeli stručne prakse i mogućnost zaposlenja.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У НОВОМ САДУ: Трећа акција Високе пословне школе

N.Karlić

Neke od kompanije koje će se predstaviti studentima su Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad“, Javno komunalno preduzeće „Put“, Turistička organizacija Vojvodine, Novosadski sajam, Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, banke, hoteli, vinarije... a Nacionalna služba za zapošljavanje održaće radionicu za studente pod nazivom „Prepoznavanje sopstvenih potencijala”.

- Cilj Sajma zapošljavanja je upoznati studente sa mogućnostima zapošljavanja i stručnog usavršavanja, kao i sa zahtevima savremenog tržišta. Naši studenti ostavljaju „si vi“ firmama, nakon čega bivaju primljeni na praksu ili na završnim godinama dobijaju priliku za posao – kaže Jelena Damnjanović, direktorka manifestacije i naglašava da je prošle godine 30 svršenih studenata dobilo ponudu za posao u novosadskim kompanijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)