IZ MOLDAVIJE STIGLI U LESKOVAC: Predstavnici lokalnih vlasti razmenjuju iskustva

I. M.

06. 07. 2023. u 15:36

DELEGACIJA Kongresa lokalnih vlasti Moldavije (KALM) boravi u studijskoj poseti Srbiji sa ciljem sagledavanja ovdašnjih mehanizama za konsultovanje i dijalog između centralnih i lokalnih vlasti.

ИЗ МОЛДАВИЈЕ СТИГЛИ У ЛЕСКОВАЦ: Представници локалних власти размењују искуства

foto: GU Leskovac

Poseta je realizovana uz podršku Saveta Evrope, a u okviru projekta pod nazivom “Osnaživanje kulture dijaloga i etičnih lokalnih samouprava u Republici Moldaviji”.

Gosti iz Moldavije imali su priliku da se upoznaju sa mehanizmima rada i rukovođenja Stalne konferencije gradova i opština(SKGO). Oni su bili fokusirani na unutrašnju organizaciju, rad tematskih odbora i mreža, sistem komunikacije sa članicama i eksternim partnerima, kao i na vrlo važan aspekt finansijske održivosti organizacije.

Moldavska delegacija je posetila i Leskovac gde je razgovarala sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem. On je gostima predstavio lokalnu samoupravu na čijem je čelu, a govorio je i o odgovornosti koju ima i kao predsednik SKGO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove