HUMANOST – JEZIK KOJI RAZUMEMO: Nagradni konkurs za foto-priču Instituta za javno zdravlje Vojvodine

Lj.P.

01. 09. 2023. u 10:16

U OKVIRU osmog festivala mentalnog zdravlja, Institut za javno zdravlje Vojvoidine raspisuje nagradni konkurs za foto-priču na temu „Humanost – jezik koji razumemo“, koji traje do 22. septembra, a mogu učestvovati svi stariji od 15 godina.

ХУМАНОСТ – ЈЕЗИК КОЈИ РАЗУМЕМО: Наградни конкурс за фото-причу Института за јавно здравље Војводине

FOTO: IZJZV

Svaka prijava treba da sadrži osnovne podatke kandidata, kao i jednu do dve foto priče. Jedna foto-priča sastoji se od jedne do tri fotografije i teksta do 200nreči koji ih prati u formi proze ili poerzije.

Fotografije treba da budu u JPG formatu, minimalne veličine 30x20 centimetara, a tekst da bude u vordu. Odabrane foto-priče biće objavljene na Fejsbuk i Instagram stranici festivala mentalnog zdravlja, a u okviru manifestacije, koja će biti održana u oktibru, organizovaće se izložba foto-priča koje će ući u uži izbor, sa dodelom nagrada.

Osmi po redu festival mentalnog zdravlja održava se ove godine od 10. do 20. oktobra u Novom sadu, a slogan je je „Empatija“.

Festival mentalnog zdravlja održava se od 2016. godine u Novom sadu i okolini i uključuje saradnju Instituta za javno zdravlje Vojvodinje i ustanova i organizacija koje se bave unapređenjem i zaštitom mentalnog zdravlja. Pokreću se važne društvene teme, preispituje se položaj mentlnog zdravlja u društvu, a sugrađanima svih generacija nude se brojni besplatni psihološki i kreativni sadržaji. Ove godine festival će se održati i u Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Pančevu, Kragujevcu, kao i više gradova u Crnoj Gori.

Konkurs je podržala Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada u okviru projekta „Svi zajedno za bolje mentalno zdravlje u Novom Sadu u 2023. godini“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu