KLIKOM DO ŠANSE ZA POSAO: Virtuelni sajam zapošljavanja

S.B.

24. 11. 2023. u 12:21

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja, koji će biti održan onlajn u četvrtak, 30. novembra od 10 do 16 časova.

КЛИКОМ ДО ШАНСЕ ЗА ПОСАО: Виртуелни сајам запошљавања

N.Karlić

Registracija je na www.nsz-virtuelnisajam.rs. , a koristiće se inovativna internet tehnologija koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

- Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira na to da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija na veb platformi je jednostavna,i svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi. Politika privatnosti je obezbeđena – ističu u NSZ i naglašavaju da pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija, koje će biti prisutne na platformi ( klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija i da se direktno prijave na ponuđene poslove.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!